Tervetuloa Laulustudio Ääniaaltoseen!

 Laulustudion opetus jää tauolle helmikuun 2021 jälkeen.

 

Turkulainen laulukoulu Laulustudio Ääniaaltonen tarjoaa ammattitaitoista laulunopetusta aikuisille, senioreille ja 15-vuotta täyttäneille nuorille mukavassa ilmapiirissä. Opetusta tarjotaan ma, ti, to, pe kello 14:n ja 20:n välillä osoitteessa Humalistonkatu 17 b laulustudion viihtyisässä ja rauhallisessa pohjakerroksen opetustilassa.


Laulutunneilla käydään läpi äänenmuodostusta ja laulujen tekstin tulkintaa. Laulustudiolla opetetaan niin klassista laulua (liedit, ooppera, oratorio) kuin rytmimusiikin tyylejä (pop, iskelmä, musikaalit ja jazzin/bluesin perustaso). Opetusta annetaan sekä vasta-alkajille että pidemmälle ehtineille. Pääsykokeita tai etukäteisvaatimuksia taitotason suhteen ei laulukoululla ole. Lue lisää laulunopetuksen sisällöstä täältä: Laulunopetus 

 

Laulunopetuksen hinnaston löydät täältä: Hinnasto 

 

Tutustumistunnille voi ilmoittautua joko lähettämällä sähköpostia aino@laulustudioaaniaaltonen.com tai soittamalla/viestittelemällä numeroon 041-722 5830 (ma-pe klo 12-20). Opetuksen aikana puhelimeni on äänettömällä, mutta soitan sinulle takaisin heti tunnin jälkeen.