Ohessa laulunopetuksen hinnasto.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.


Yhden Tutustumistunnin hinta on 38€/45 min ja tämä tarjous koskee uuden asiakkaan ensimmäistä laulutuntia.

Kymmenen kerran paketti: (10x45 min): 380€. Maksetaan yhdessä tai kahdessa erässä. Jos asiakas maksaa kahdessa erässä, asiakas sitoutuu jo laskukauden alussa maksamaan toisen erän, kun 5 laulutuntia on käytetty. Yhden laulutunnin hinnaksi tulee 38€. Paketti käytettävä 6 kk:n sisällä ensimmäisestä laulutunnista laskien.

Viiden kerran paketti (5 x 45 min): 195 €. Maksetaan yhdessä erässä. Opettaja tuo laskun viiden kerran tuntipaketin ensimmäiselle tunnille. Yksittäisen tunnin hinnaksi tulee 39€. Paketti käytettävä 4 kk:n sisällä ensimmäisestä laulutunnista laskien.

Yksittäisen laulutunnin hinta on 40€ / 45 min. Jos ostaa yhden laulutunnin kerrallaan, hinta on tämä. 

Ensimmäinen laulutunti on aina tutustumistunti, joka maksetaan erikseen joko tunnilla käteisellä opettajalle tai ennen laulutuntia laulustudion tilille. Ensimmäisellä tunnilla voit kuulostella itseäsi: kohtaako sinun tarpeesi ja laulustudion opetustarjonta toisensa. Sen jälkeen voit päättää jatkosta. Sinun ei siis tarvitse sitoutua mihinkään, kun tulet tutustumistunnille. Mitä säännöllisemmin käyt tunneilla, sitä nopeammin äänesi kehittyy. Sen vuoksi suosittelen viikottaista käymistä, jotta laulutreeni toistuu riittävän usein. Laulutekniikan kehittämisessä toistojen riittävä määrä on oleellista.

Syksystä 2016 alkaen tarjolla ovat myös 60 min laulutunnit.

60 min laulutunti sopii laulunopiskelijalle, jolla on takanaan vähintään jo vuoden laulutunnit tai ennestään laulutuntitaustaa (näin lauluääni jaksaa hyvin koko tunnin ajan). Laulunopiskelun alkuun sopii paremmin 45 min tunnit. Noin puolessa välissä tuntia tehdään lyhyt rentoutusharjoitus ja pidetään parin minuutin vedenjuontitauko. 60 min laulutunnit sopivat erityisen hyvin laulutekniikkaa jo treenanneille ja aikuisille laulunopiskelijoille, jotka haluavat laulaa enemmän kappaleita yhden laulutunnin aikana, kuin mitä 45 min tunnilla ehtii. Hinnasto:

60 min yksittäinen laulutunti                                  50€

5 x 60 min laulutunnit                                            245€                    (yhden tunnin hinta: 49€)

10 x 60 min laulutunnit                                                     480€                    (yhden tunnin hinta: 48€) (voi maksaa yhdessä tai

kahdessa erässä. Jos maksaa kahdessa erässä, asiakas sitoutuu maksamaan myös toisen erän.)


Paketit ovat maksutekninen ratkaisu, lauluäänen kehittäminen pitkälle vaatii usein vuosien treenin.

Aloittaessasi laulutunnit, valitset käynnin säännöllisyyden asteen ja hintavaihtoehdon yllä olevien pakettien mukaisesti. Käynnin säännöllisyyden eri vaihtoehdot:

  • Käyt viikoittain vakioajalla, jolloin se tietty aika on sinulle viikoittain varattu.

  • Käyt joka toinen viikko vakioajalla, jolloin se tietty aika on sinulle joka toinen viikko varattu.

  • Käyt vaihtuvan aikataulun mukaan, jolloin mitään tiettyä tuntiaikataulusta varattua vakioaikaa ei ole, ja uusi aika katsotaan aina erikseen laulutunnilla.


Laulustudiolla on tarjolla myös viikoittaisen käynnin ohjelma, johon kuuluu omien yksityistuntien lisäksi joka 4:s viikko n. kolmen hengen pienryhmätunti 45 min. 

• Laulutunti on joka viikko ja laulutunnit menevät rytmillä: 3 omaa laulutuntia (3 x45 tai 60 min) / 3 viikkoa ja sitten aina neljäs viikko on vain pienryhmätunti 45 min.

•Pienryhmätunnilla tutustut muihin laulunopiskelijoihin, pääset treenaamaan laulua yhdessä muiden kanssa ja voit harjoitella muiden edessä laulamista.

•Tämä tuntisysteemi sopii hyvin laulunopiskelijalle, joka haluaa käydä säännöllisellä viikoittaisella rytmillä ja joka haluaa myös pienryhmäopetusta.

•Huom! Peruutusehdot eroavat tuntipakettien systeemistä: Laulutuntia ei voi siirtää seuraavalle viikolle tai myöhempään tulevaisuuteen, jos on estynyt tulemaan sovitulle tunnille tai sairastunut. Oma tunti voidaan kyllä mahdollisuuksien mukaan siirtää saman viikon toiselle päivälle, mutta ryhmätunnin aika pysyy vakiona koko syksyn.

•Jos opettaja sairastuu, opettaja korvaa peruuntuneen tunnin viikoittaisen käynnin systeemissä.   

Viikoittaisen ohjelman hinta määräytyy aina lukukauden viikkojen lukumäärän mukaan. Ilmoittautumiset ryhmäohjelmaan tapahtuu aina joulukuussa ja elokuussa. Jos kiinnostuit ryhmäohjelmasta, kysy lisätietoja laulunopelta!