Anna lahjaksi elämyksiä.

Pohditko mitä ostaisit läheisellesi tai hyvälle ystävällesi lahjaksi? Laulutunnit on lahja, joka antaa elämyksiä musiikin parissa. Antaessasi laulutunteja lahjaksi elämäsi tärkeälle ihmiselle, annat hänelle samalla mahdollisuuden löytää oma äänensä ja ilmaisunsa laulamisen kautta.

Lahjakortit ovat suosittuja lahjoja esimerkiksi merkkipäivän yhteydessä. Laulustudion lahjakortteja voit ostaa ympäri vuoden. Ohessa ovat lahjakorttivaihtoehdot sekä lahjakorttiehdot:

Lahjakorttivaihtoehdot:

A) Lahjan saaja ei ole aikaisemmin ollut laulustudion asiakas

1 x 45 min laulutunti 38€

3 x 45 min laulutunnit 118€

4 x 45 min laulutunnit 158€

 

B) Muut lahjakorttivaihtoehdot (sekä vanhat että uudet asiakkaat)

Yksittäinen laulutunti 45 min 40€, joita voit sisällyttää yhteen lahjakorttiin haluamasi määrän

5 x 45 min laulutunnit 195€

10 x 45 min laulutunnit 380€

 

Lahjakorttiehdot:

1) Lahjakortin tilaajalle lähetetään sähköpostitse tilauksen mukainen lasku. Lahjakortti maksetaan kerralla yhdessä erässä paketista riippumatta. Kun maksu näkyy laulustudion tilillä, lahjakortti lähetetään saman päivän aikana pdf-muodossa sähköpostin liitetiedostona lahjakortin tilaajan sähköpostiin, josta sen voi tulostaa. Jos tilaajan pankki on eri kuin laulustudion, kestää maksun näkyminen laulustudion tilillä yhden pankkipäivän verran. Vaihtoehtoisesti lahjakortin voi tulla ostamaan laulustudiolta käteisellä rahalla (ei pankki- tai luottokortit), kunhan sovitaan aika maksua varten.

2) Lahjakortti tulee ottaa käyttöön 2 kk:n sisällä lahjakortin ostopäivästä laskien, eli vähintään ensimmäinen laulutunti tulee olla käytetty ennen tämän määräajan umpeutumista. Koko lahjakortti tulee käyttää kulloisenkin laulutuntipaketin mukaisessa määräajassa: 1 kpl laulutunteja tulee käyttää 2 kk:n sisällä ostopäivästä. 2-4 kpl laulutuntipaketit tulee käyttää 3 kk:n sisällä ensimmäisestä laulutunnista laskien. 5 laulutunnin paketti tulee käyttää 4 kk:n sisällä ensimmäisestä laulutunnista laskien. 10 kerran paketin laulutunnit tulee käyttää 6 kk:n sisällä ensimmäisestä laulutunnista laskien.

3) Kun lahjakortti on maksettu, sitä ei voida muuttaa takaisin rahaksi, vaan se on kokonaisuudessaan käytettävä laulutunteihin. Jos lahjan saaja ei halua käyttää lahjakorttia, lahjakortin tilaaja voi antaa lahjakortin jonkun toisen henkilön käyttöön. Lahjan saajan on tuotava lahjakortti ensimmäiselle laulutunnille mukanaan. Laulunopetuksen alaikäraja on 15 v.